Reageer op: Lange of korte verslaving?

Mensen haken altijd af omdat er iets is wat volgens hun niet goed is ofzo…

Ik was vanaf toen het uitkwam (en dan praat ik over de gameboy en pokemen) al een fan en nooit gestopt. Ook niet met pokemen go. Het heeft veel potentie en het is brand new, dus ja er zijn zat bugs en dingen die verbeterd kunnen worden.

Maar ja de beste stuurlui staan aan wal

Tip van Debby op dinsdag, 02 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes