Vraagje! CP vs. XL/XS

Hoihoi vraagje!

Wat is leidend in het spel denken jullie. De CP of XL bij een Pokemon.

Voorbeeld van eevee die ik heb:
Eevee 500cp, 6 kilo, 0.27cm
Eevee 42cp, 10.74 XL, 0.38cm XL

Nu is dit verschil wel extreem maar welke is uiteindelijk beter??

Ik hoor het graag!

Tip van Debby op zondag, 24 Jul 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes