Re: Download snelheid fluctuaties

Jawel, router heeft laatste firmware draaien en vwb bridge wist Ziggo mij te vertellen dat deze al in bridge mode stond, wat op zich wel eigenaardig is aangezien ik daar nooit eerder om gebeld had  :laugh:  Nou goed uiteindelijk d/l het ding en het is …

Tip van Debby op zondag, 03 Jul 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes