Incorrecte fork met SickBeard

Ik ben op het moment bezig het het installeren/configureren van SickBeard. Helaas loop ik vast op een incorrecte fork(https://github.com/schumi2004/Sick-Beard-Dutch.git).

ook kan ik de gewoon versie van sickbeard niet vinden? Couchpotato en nzbget werk…

Tip van Debby op zaterdag, 12 Mar 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes