Re: Spotnet start niet meer op

Citaat van: spruit100 op augustus 02, 2015, 12:24:27 pm

Verzie 1.8.1 : gisteren wel een update van firewall gehad. maar wat nu dan ?

Je gaf eerder aan dat er wel een update van je firewall is geweest. Schakel deze dan eens ui…

Tip van Debby op dinsdag, 04 Aug 2015 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes