spotnet geeft geen updates weer

Sinds gisteren geeft spotnet geen updates van de database weer. Ook na opnieuw installeren van spotnet niet.
In diverse forums heb ik gelezen dat de windowsupdate KB2977629 hier schuldig aan kan zijn, maar na verwijdering van die update is het probleem…

Tip van Debby op donderdag, 06 Nov 2014 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes