Onnodige bestanden van nvidia(grafische kaart) opschonen

Onnodige bestanden van nvidia(grafische kaart) opschonen:

Map C: \ NVIDIA kan ongestraft verwijderd worden
Map C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ Installer2  kan ongestraft leeg gemaakt worden.

Dit scheelt al gauw een gigabite aan schijfruimte.

Tip van Debby op zondag, 26 Oct 2014 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes