Re: Database

Hallo Frank,

Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt. Als je Spotnet voor de eerste keer opstart wordt er toch een database opgebouwd. En die word toch bij elke update van het programma automatisch bijgewerkt?
Leg even uit wat precies de bedoeling is v…

Tip van Debby op maandag, 02 Jun 2014 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes