Spotnet Uploaden

Stomme vraag misschien. Maar ik kan de up-loads niet meer "toevoegen" via Spotnet.
Het uploaden zelf via Powerpost gaat allemaal prima.

Het is alleen vervelend, dat ik ze dus niet meer kan aanmelden.
Nooit geen problemen mee gehad.
Nu sinds een paar dagen krijg ik te zien.

"Kan geen verbinding maken met server. Probeer het later nog eens"

Ik heb Eweka en het downloaden gaat perfect. Het uploaden via Powerpost ook.

Dus ligt het aan Spotnet.?????  Anders iemand misschien een alternatief voor Spotnet.????

Bij voorbaat dank.

Tip van Debby op donderdag, 08 May 2014 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes