Re: snelkoppeling usenet collector werkt niet.

Dit was een sublieme suggestie, Royke.
Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om mij (een relatieve nitwit op dit gebied) te helpen.
Alleen heb ik, door haastige spoed, niet gesynchroniseerd en denk dat dit wel moet maar kan nergens iets vinden. Bo…

Tip van Debby op dinsdag, 25 Mar 2014 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes