Re: snelkoppeling usenet collector werkt niet.

Hallo Royke,
Ik weet niet zeker of ik je opmerkingen begrijp. Moet ik maar leven met dit ongemakkelijk gedoe of wachten op verbetering van de set up? Wat ik ook niet begrijp is dat ik er kennelijk als enige last van heb.

In ieder geval bedankt voor de …

Tip van Debby op dinsdag, 25 Mar 2014 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes