stellen vraag van Freffster ELITE Yerffej : Vrouwen: Heeft u het buitenleven willen ?
Ik zal deze vragen.Als een man je doet dingen die je bent niet zo in (vissen, jagen, varen, wandelen, hardlopen, kajakken ect.) Zou je tegen hem liegen gewoon om jezelf aantrekkelijker te maken voor hem te maken? Beste Antwoord:

Antwoord door Say whaaat?
Wat over keukens?

GEEF jou Antwoord BIJ Het commentaar!

Tip van Debby op dinsdag, 04 Mar 2014 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes