Spotnet

Ik werk al jaren met Eweka op Spotnet. Sinds kort kan ik geen spots meer openen om ze daarna te downloaden. Als ik Spotnet open worden alle nieuwe spots netjes binnengehaald. Maar als ik daarne dubbelklik op een spot krijg ik de foutmelding " De waarde valt niet binnen het verwachte bereik ".
Weet iemand hoe ik dit probleem moet oplossen?

Tip van Debby op vrijdag, 08 Nov 2013 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes