CTBTO Wetenschap en Technologie conferentie
Technologie
Afbeelding door The Official CTBTO Fotostream
9 juni 2011 – WenenStuart Russell leveren van een presentatie over de NET-VISA model en gevolgtrekking verbeteringen tijdens het Science and Technology-conferentie 2011. Copyright CTBTO Voorbereidende Commissie Fotograaf: Marianne Weiss

Tip van Debby op zondag, 20 Oct 2013 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes