Re: spotnet geeft foutmelding

hallo
ja dat heb ik ook al geprobeert
maar lukte niet.
ik kreeg van eweka het bericht dat ik revo uninstaller moest gebruiken
en dan spotnet er nieuw opzetten.
heb dat ook gedaan maar misschien niet goed
want dat werkte ook niet.

ik ga het nog een keer…

Tip van Debby op woensdag, 11 Sep 2013 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes