update status; kan het configuratiesysteem niet initialiseren

Gisteren tijdens het downloaden kreeg ik een blue screen, opnieuw computer opgestart, en nu kan ik spotnet niet meer openen, en krijg het bovenstaande bericht. Ik heb spotnet al verwijderend en opnieuw geinstalleerd maar krijg steeds het zelfde bericht…

Tip van Debby op vrijdag, 09 Aug 2013 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes