Re: update status; kan het configuratiesysteem niet initialiseren

Sponet verwijderen en ook de spotnet map in de map ProgramData.

Deze map is te vinden in:
Windows 7 en Windows Vista: C:\programdata\spotnet\
Windows XP: C:\Documents and Settings\All Users\Local Application Data\Spotnet\

Als je deze map niet ziet moe…

Tip van Debby op donderdag, 08 Aug 2013 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes