Eerste (en enige) Maatschappij Nacht

Verslag van Manfred in de Beurs van Berlage.September 1993 AT5 Nieuws.


Het moment waarop Zakk Wylde neemt een kind op het podium, laat hem spelen de gitaar en hebben een leuke paar minuten op het podium met Black Label Society.
Video Rating: 4/5

Tip van Debby op vrijdag, 31 May 2013 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes