Re: foutmelding 430 no such article

Aah,kijk es aan. Ik heb idd Eweka en lees via jou link dat er aan dit probleem gewerkt wordt. Dan moet ik dus gewoon even geduldig afwachten. Maar ik ben blij dat ik dit weet want dan ga ik niet alles verwijderen en opnieuw installeren.
Hartstikke beda…

Gevonden via:

  • 430 no such article
  • spotnet 430 no such article
  • spotnet no such article
Oplossing van Debby op maandag, 09 apr 2012 :

Ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.