Handleiding SpotGrit

Een compleet nieuwe handleiding op Snelrennen.nl voor SpotGrit.
SpotGrit is een alternatief voor Spotnet, het gebruikt dezelfde decentrale database. Het programmma bestaat al langer maar was nog niet stabiel genoeg. Versie 1.4.0 is dat wel. Het programma is Nederlandstalig, gratis en er is alleen een Windows versie. Spotten, zoeken, downloaden, repareren en uitpakken in 1 programma, makkelijk kan het bijna niet worden.

Gevonden via:

  • spotgrit loopt vast
Oplossing van Debby op zondag, 01 apr 2012 :

Ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.