Handleiding SpotGrit

Een compleet nieuwe handleiding op Snelrennen.nl voor SpotGrit.
SpotGrit is een alternatief voor Spotnet, het gebruikt dezelfde decentrale database. Het programmma bestaat al langer maar was nog niet stabiel genoeg. Versie 1.4.0 is dat wel. Het programma is Nederlandstalig, gratis en er is alleen een Windows versie. Spotten, zoeken, downloaden, repareren en uitpakken in 1 programma, makkelijk kan het bijna niet worden.

Gevonden via:

  • spotgrit loopt vast
Tip van Debby op zondag, 01 Apr 2012 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes