kan geen reactie plaatsen

Hallo,

Kan sinds 2 dagen geen reactie meer bij een post/spot plaatsten.
Als ik dat doe en op verstuur klik, krijg ik de volgende melding:

Kan reactie niet plaatsen?
Details: 441 Nonexistent newsgroup(s) (441)

Wie kan mij helpen dit probleem op te losse…

Tip van Debby op maandag, 27 Feb 2012 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes