Even voorstellen

Hallo allemaal,

Ik ben renewilde en ben sinds kort overgestapt van Vuze naar Sportnet, omdat ik daar goede verhalen over hoorde.

Ik krijg het echter nog niet aan de praat!

Downloaden gaat goed, maar ik krijg niet 1 iso-bestand, zoals in de handleiding …

Tip van Debby op vrijdag, 16 Dec 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes