Armin van Buuren @ Computer Music Special: How To DJ ‘How To DJ met Armin van Buuren, World’s Number One DJ’ DJ tutorial over hoe je Mix Hoe remix Er is een Engels tijdschrift Computer Music gewijd aan de muziek productie en zij ‘ ve zojuist een speciale uitgave, ‘DJ Guide 2009’, met een kop interview van Armin en een 15-minuten durende video op de bijgevoegde CD-rom met de titel ‘How To DJ met Armin van Buuren, World’s Number One DJ’ zogenaamd zodat u ‘ziet de trucs en technieken die hem hebben op de top’. De video werd opgenomen voor zijn optreden in Ministry of Sound in april en het is eigenlijk Armin praten kwart van een uur op het dek, een mix van algemene DJ advies en laten zien hoe hij cue points gebruikt samen op de CDJ1000s met enkele van de fundamentele effecten op de DJM800 mixer.
Video Rating: 4 / 5


Video Rating: 4 / 5

Tip van Debby op woensdag, 26 Oct 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes