Question van rachhh : Kan iemand helpen verklaren zichzelf schaden ?
Vorig jaar een goede vriend vertelde me dat ze was zelf snijden en ik heb veel onderzoek over zichzelf te schaden en ik had echt mijn best doen om haar te helpen. Ze heeft nooit echt van haar redenen om dat te doen alleen dat ze een laag zelfbeeld had. Ik probeerde voor jong en oud om haar te stoppen te helpen doet het dan uiteindelijk was ik zo verstrikt in haar constante depressie begon ik mezelf snijden, hoewel ik het gehaat en wat het deed met mijn vriend. Ik deed het niet geladen, maar ik heb nog deed en nog steeds littekens. Maar toen ik het deed voelde ik niets echt. Ik heb nooit goed begrepen wat het met mensen doet en waarom ze dat doen. Maar na een tijdje werkte ik lout dat mijn vriend was het doen voor mijn aandacht die echt boos me als ze me door de hel allemaal voor mijn aandacht? We zijn niet zo nauw meer en ze nog steeds doet het en het stoort me nog steeds, maar een heleboel mensen die ik ken doen en ik denk dat ze doet het omdat ze te doen. Waarom doen mensen geknipt om het te passen? Wat heb je aan het? Ik ben gewoon erg in de war ablout het hele ding en ITD fantastisch zijn als iemand kon helpen. Thanks so much! XPs ik vergat te vermelden dat ik veel van jullie die antwoord op mijn vraag zal ofwel de huidige zelfstandige harmers of gesneden hebben in het verleden te leren kennen. Ik hoop dat u allen er doorheen te komen. Nooit het gevoel dat je waardeloos, misschien voel je je als geen zorgen over u, maar iemand is er altijd wel iemand. En zelfs als je niet kunt zien, God geeft, zal hij altijd zorg. Vind ik een enorme troost in God en ik weet dat veel mensen niet. Maar ik geloof dat hij er is en hij geeft iedereen. Hij kan niet bij je in een fysieke aanwezigheid, maar geestelijk is hij er altijd. En ik wou dat ik kon zelf harmers Ik wou dat ik kon ze beter te kunnen helpen. Mijn hart gaat uit naar de mensen die lijden aan depressie, enz. Ik keek naar een film genaamd “naar een leven ‘Het veranderde mijn leven te redden. Als je horloge comfort die film. Uw mooi en je geliefde door iemand, zelfs wanneer het voelt alsof je zijn dat niet. God zegene. Beste Antwoord:

Antwoord van Carly
Als iemand bezuinigingen te passen in, is er iets mis is met hen. Meer dan iemand anders die bezuinigingen. Dat is geen goede reden om als er een is. Van wat ik weet, mensen gesneden voor een grotere reden dan dat. Mogelijk depressie op een onderliggende pijn. Komende uit ervaring, sneed ik, want ik was Seksueel misbruikt deze zomer. Snijden is de enige manier waarop ik kan iets voelen. Het is de enige manier waarop ik kan mijn woede verhuurd. Het ontspant me ook. Ik ben messed up en ik geniet van de pijn. Ik vind het verslavend. Ik heb verloor veel vrienden door en ik zou nooit zeggen dat het “cool” at all. Maar wat weet ik, ik ben 17

Geef jou Antwoord bij Het commentaar!

Tip van Debby op zaterdag, 30 Apr 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes