Re: Spotme toevoegen als NZB download programma..

Aan Spotme erger ik me mateloos om 2 redenen. De eerste is de resolutie waarin je moet werken. Daar zou ik nog over heen kunnen stappen maar dan werkt versie 2.0.4. weer niet meer en moet je updaten naar 2.0.6 maar die is alleen voor vrienden van Spotm…

Gevonden via:

  • spotme 2 0 6 download
  • sslstream 950
Tip van Debby op zondag, 10 Apr 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes