Re: Verschillende wegschrijf/uploadmappen bij Vuze

Jij wilt dus torrents gaan maken, eigenlijk een uploader worden? Daar hebben we inderdaad (nog) geen handleiding voor.
Als je meteen aan de slag wilt ga je de torrent sites even lang en kijk je waar ze nog uploaders zoeken. Zij kunnen je dan ook op weg…

Tip van Debby op vrijdag, 08 Apr 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes