FTDworld handleiding

FTD is terug als FTDworld. Niet als programma maar een web-based versie en tot op heden is het razendsnel mogen we wel zeggen. Natuurlijk is het nog in de opstart fase en funcioneert nog niet alles, zit er misschien hier en daar nog een foutje in maar wat vinden jullie ervan? Reacties graag in het forum.

Gevonden via:

  • yhs-fullyhosted_003
  • ftd world handleiding
  • ftd world uitleg
  • uitleg ftd world
  • hoe werkt ftdworld net
  • ftdworld downloaden
  • ftb world
  • ftd world installeren
  • downloaden van ftd world
  • ftdworld forum
Oplossing van Debby op vrijdag, 25 mrt 2011 :

Ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.