Re: configureren Spotnet handleiding lukt niet

Welke provider heb je dan? En als het niet wil werken behoort een overstap tot de mogelijkheden?

Gevonden via:

  • spotnet instellen zeelandnet
  • spotnet zeelandnet instellen
  • spotnet zeelandnet installeren
  • instellingen spotnet zeelandnet
  • spotnet instellingen zeelandnet
Oplossing van Debby op zaterdag, 19 mrt 2011 :

Ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.