Geweldige reclame fotos:

1960 Reclame – Brochure – Graphis (Italië)
advertising
Image door Pink Ponk
1969 Brochure.”Tecno: Graphis”Reclame Office: G. ConfalonieriMilano, Italië

1960 Reclame – Kalender – Duco (Italië)
advertising
Image door Pink Ponk
1969 Kalender (Cover).”Duco: pitture, smalti, vernici 1969″Reclame Office: Montecatini Edison / DeltaMilano, Italië

Tip van Debby op donderdag, 10 Feb 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes