Bekijk This vermaak fotos:

Verlaten pretpark
amusement
Image door Troels Hansen Dejgaard

Centreville Amusement Park – Swan Boat Ride
amusement
Image door oude schoen Woman
Op vrijdag, Debby, Deirdre, Kristen en ik nam een tour boot over naar Centre Island. We hebben genoten van het pretpark, Centreville, aten het avondeten Terugkijkend op de lichten van Toronto, en reed de stad veerboot terug naar de stad.

Gevonden via:

  • verlaten pretpark
  • verlaten pretpark nederland
Tip van Debby op zaterdag, 05 Feb 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes