Geweldige reclame fotos:

1970 Reclame – Poster – Peter Max Don’t Smoke Sigaretten (USA)
advertising
Image door Pink Ponk
1971 Poster Advertentie”Life is Beautiful – Stay Alive – Don’t Smoke sigaretten” (Poster againts roken, uitgegeven door de American Cancer Society)Kunstenaar / Reclamebureau: Peter MaxUSA

1970 Reclame – Poster – Romeo en Juliet (Denemarken)
advertising
Image door Pink Ponk
1971 Poster Advertentie”Romeo and Juliet” (Poster aangeboden als een geschenk aan jonge koppels het openen van een rekening bij een bank)Kunstenaar / Reclamebureau: Nicole Claveloux / AS MinervaDenemarken

Gevonden via:

  • SPOTNET UBUNTU
Tip van Debby op donderdag, 03 Feb 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes