Adverteren bij RTVDordrecht? Waarschijnlijk de voordeligste Hoge nauwkeurigheid OM Dordtenaren te bereiken! 16% luistert to DrechtstadFM en 55% kijkt to TVDordrecht. VOOR EEn offerte mailt u to adverteren@rtvdordrecht.nl van de band 078-649 2 649.
Video Rating: 0 / 5

Tip van Debby op dinsdag, 01 Feb 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes