Bekijk This vermaak fotos:

Toegang tot Verlaten Parachute Jump Tower op Steepleehase Amusement Park op Coney Island 05/1973
amusement
Image door Het Amerikaanse Nationaal Archief
Originele Bijschrift: Toegang tot Verlaten Parachute Jump Tower op Steepleehase Amusement Park op Coney Island 05/1973 VS Nationaal Archief ‘Lokale Identifier: 412-DA-5407 Fotograaf: Tress, Arthur, 1940 – onderwerpen: New York (staat New York, Verenigde Staten) bewoonde plaatsEnvironmental Protection AgencyProject DOCUMERICA persistente URL: http:// arcweb.archives.gov / boog / actie / ExternalIdSearch? id = 547894 Repository: stilstaand beeld Records-sectie, Special Media Archief Services Division (NEA-S), Nationaal Archief in College Park, 8601 Adelphi Road, College Park, MD, 20740 tot 6,001.Voor meer informatie over het bestellen van reproducties van foto’s in het bezit van het stilstaande beeld Unit, bezoek: www.archives .gov / onderzoek / bestellen / nog steeds pictures.html Reproducties kunnen worden besteld via een onafhankelijke leverancier. NARA houdt een lijst van leveranciers op www.archives.gov/research/ bestelling / leveranciers-foto-maps-dc.html Koop kopieën van de geselecteerde Nationaal Archief foto’s en documenten op het Nationaal Archief Print Shop online: gallery.pictopia.com / natf / foto / Toegangsbeperkingen: OnbeperktGebruik Beperkingen: Onbeperkt

Giant Wheel, een attractie op de Century 21 Tentoonstelling
amusement
Image door UW Digitale Collecties
Giant Wheel, een attractie op de Century 21 Tentoonstelling, 1962 Fotograaf: Onbekend Vakken (LCTGM): Reuzenraderen – Washington (staat) – SeattleMonorail spoorwegen – Washington (staat) – SeattleTentoonstellingen – Washington (staat) – SeattleCentury 21 Expositie (1962: Seattle, WA) – FaciliteitenMensen – Washington (staat) – Seattle Digitale Collectie: Seattle fotocollectie http://content.lib.washington.edu/seattleweb/index.html Artikelnummer: SEA2293 persistente URL: http://content.lib.washington.edu/u?/seattle, 2248 Bezoek Bijzondere Collecties reproducties en rechten pagina voor informatie over het bestellen van een kopie.University of Washington Libraries. Digitale collecties http://content.lib.washington.edu/

Tip van Debby op vrijdag, 21 Jan 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes