Question van r123 : Welk recht carrière moet ik oefenen om te kunnen talen te gebruiken:? Internationaal Recht
Ik ben geïnteresseerd in de wet school zodra ik college eindigen, maar ik wil een soort wet waar ik zou krijgen om talen te gebruiken praktijk. Ik ben bezig met mijn Frans spreekvaardigheid en ben ook Chinees studeren. Wat is het beste veld? Ik ben niet bijzonder geïnteresseerd in het internationaal publiekrecht, maar ik ben ook geïnteresseerd in de opleiding International Business Law. Ik ben niet geïnteresseerd in het buitenland wonen of reizen elke week van het jaar, maar meer van iets waar ik ooit zou reizen in een tijdje naar andere landen om te onderhandelen, enz. Doen de meeste bedrijven hebben advocaten die gespecialiseerd zijn in de omgang in het buitenland, en zou ze daadwerkelijk gebruiken talen? Beste Antwoord:

Antwoord van Richard T
In New York, het strafrecht vult het wetsvoorstel ……………… mensen die spreken 100 verschillende talen hier wonen, waarschijnlijk dezelfde in de meeste grote steden ………….

Geef jou Antwoord op This stellen vraag!

Tip van Debby op donderdag, 20 Jan 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes