Amsterdam Sinfonietta Order Spontaan concert in vertraagd KLM-Vliegtuig op Vliegveld Sjanghai! “Dan mare spelen”, moeten de musici van Amsterdam Sinfonietta in Het Vliegtuig Hebben Gedacht, nadat de KLM-Boeing 747 al anderhalf uur in Sjanghai had gewacht op toestemming OM op te stijgen. In de gangpaden speelden de muzikanten VOOR Het Uit Hun stoel komende Publiek Het Eerste Deel Uit Symfonie nr. 29 van Mozart. Hun spontaan Optreden viel in Zeer Goede Aarde bij de wachtende Reizigers.

Tip van Debby op woensdag, 19 Jan 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes