www.frankwatching.com Interview met Ronnie Overgoor (van PitchManagement, Pitchtalk en Blueshots), dagvoorzitter van Online Video Advertising Summit 08 @ de Westerunie. Daarnaast Laptop EEn interview met Laurens Hutten van Ditzo. Gemaakt VOOR Frankwatching.
Video Rating: 5 / 5

Tip van Debby op woensdag, 12 Jan 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes