Kantar Media: totale reclame met 6,4%, b-to-b media vaststelling van 2,6%
New York totale reclame-uitgaven in de eerste drie kwartalen van 2010 steeg tot 94,06 miljard dollar, een 6,4% springen in vergelijking met de dezelfde periode vorig jaar, volgens gegevens vrijgegeven door Kantar Media.
Lees meer over BtoB Magazine

Voeding en reclame voor kinderen
Reclame werkt. Dit komt niet als een verrassing voor velen, maar er is meer aan de hand. Wanneer advertenties worden gericht op kinderen, ze invloed hebben op wat kinderen eten en wat ze hun ouders te vragen om te kopen. Daarover later meer.
Lees meer over kust Reporter

UW Gezondheid Hires Shine Advertising Co voor Nieuwe branding-campagne
Shine Reclame Showcases UW Health Buitengewone Patient Care
Lees meer over PRWeb via Yahoo News

Tip van Debby op donderdag, 06 Jan 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes