EEn Paar Mooie fotos pret:

Senayan Attractiepark # 1
amusement
Image door qronoz
Mijn eerste batch van HDR experiment. :)Sorry voor zwarte stippen verschijnen op de top, ik denk dat ik vergat om de lens schoon te maken. Ik nam het van andere hoek van ‘Senayan Attractiepark # 1’.

Toy Amusement Park
amusement
Image door atmtx
California’s Great America, Santa Clara, CA Genomen slechts een paar momenten voor de landing in San Jose Airport. Ik heb dit pretpark voor en zijn altijd interessant om bekende dingen te zien vanuit een andere hoek. Bekijk het Large | Bezoek mijn blog | Bekijk mijn Portfolio

Tip van Debby op zaterdag, 01 Jan 2011 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes