Nieuwe commerciële VOOR Fortis ASR autoverzekering vol ‘leuke’ auto-ongelukken. Audio en video zijn gemixed deur producent Eboman. Melodie is van Walking on Sunshine. www.happycrashing.nl
Video Rating: 4 / 5

Dit is de grote degene die je hebt allemaal op hebben gewacht. Vliegende auto’s! Deze video laat zien hoe moeilijk het is om een andere auto raakte tijdens het vliegen. De hack geeft u ook onbeperkte macht. Hier is het podium in het repertorium: snap (-3, -3, -3) lucht (1000,1000,1000) mist (240240240) grond (230230230) fadefrom (8500) …
Video Rating: 5 / 5

Tip van Debby op woensdag, 29 Dec 2010 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes