vraag van fspade05 😕 entertainment
Yahoo Answers is een plek om te gaan als je echt hulp nodig hebt met iets of is het gewoon voor entertainment, dus veel mensen commentaar geven op de juiste grammatica, puncuation en spelling zou je denken dat we op school Topbijdragers inacht echt sara.h nodig om te kijken wat ze zeggen de mensen als ze gebruik is er actuall foto om vervelende opmerkingen te maken naar god weet wie, je weet nooit wie je neer te zetten of er wat gaan door en aangezien je zo slim dat u uw echte identiteit je weet nooit of de persoon leeft in uw buurt. carful worden deze punten dient geen doel dus geen noodzaak om alle uit te gaan theres alleen maar om henY / A werd ontworpen om een plek om te gaan en om echte hulp voor echte vragen van echte mensen zijn, dus dont zeggen ga naar een pro omdat im gewoon een vraag. beste antwoord:

Antwoord van Jessup
Het is een vervanging voor een sociaal leven, ik ben ervan overtuigd. Easy interactie – – – sans echte interactie.Oh: en voor de trollen, het is de therapie die ze nodig hebben, maar die zal nooit in een kantoor te ontvangen

.
Geef uw antwoord op deze vraag hieronder!

Tip van Debby op woensdag, 29 Dec 2010 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes