Dit is de tijd van het jaar voor vermaak. Vermaken met Caviar

artikel door Richard McDuff

U kunt vermaken met kaviaar. Terwijl de meeste snobs of puristen zullen proberen u ervan overtuigen dat “ware of echte ‘kaviaar afkomstig is met alleen de steur, zijn er een aantal zeer goede vervangers. Er is de Amerikaanse kaviaar, zalm kaviaar, zwarte kaviaar, peddel kaviaar, etc. niet ontnemen zelf van een van de gastronomische geneugten in het leven, alleen omdat de puristen niet eten. Het is echt aan uw presentatie en wat aansluit bij uw kaviaar van keuze.

Iraanse en Russische kaviaar van de steur kosten meer dan 0 een ounce, dit is veel te veel voor veel mensen om te dienen als een voorgerecht. Zelfs de Amerikaanse Osiëtra steur getogen in Aqua bedrijven de kosten ruim boven de 0 en ounce. Er zijn veel andere vissen die produceren uitstekende kuit, en zijn uitstekende kaviaar voor voorgerechten. Mijn vader zou zalmeitjes behandelen vaak voor ons om snack op, en we hielden deze “kaviaar”. Het heeft een prachtige textuur en een prachtige pop in de mond. Technisch, dit is wat u zoekt in kaviaar – de pop in de mond.

De Amerikaanse paddlefish in 1998, de Amerikaanse regering oordeelde dat de paddlefish is een steur voor voedingsdoeleinden. De ree is klein tot middelgroot in grootte, variërend schakeringen van grijs van kleur. U vindt dit voor de buurt – een ounce.

De Zalm is een esthetisch kaviaar, met zijn oranje en rode kleur. Veel chefs zullen het gebruiken als een vervanger voor steur kaviaar. Mijn vader zou gebruiken zalmeitjes als kaviaar. Wij kinderen er echt van genoten. We hielden van de knallen gevoel in onze mond. Hij zou vaak licht rook voor ons. U kunt de aankoop van deze voor ongeveer. Zorg ervoor dat de Amerikaanse paddle vis en zalm kaviaar malossol is, betekent dit dat het werd verwerkt met het gebruik van minimale zout. Hoewel er een zekere hoeveelheid zout die zullen worden gebruikt, approxiamately 5%, wanneer het wordt malossol zal het niet veel meer dan de 5% te gebruiken. Je hebt ook te gebruiken zo spoedig mogelijk, want het zal sneller vergaan. Een interessante en goedkope kaviaar is de Zwarte Lodde Caviar, dat u kunt kopen voor zo weinig als een ounce. Er is Forel kaviaar, witte vis kaviaar, Carp Caviar, enz. Al deze kaviaar zijn goedkoop, en kan worden genoten door iedereen. Hoe doe je behoeve van deze kaviaar? Zij moeten worden geserveerd in een paar glazen schalen, een gevuld met ijs en een kleinere gevuld met kaviaar. Je moet niet serveer ze met een metalen lepel, maar serveer ze met glas, been, schildpad, hout, kunststof of zelfs parelmoer lepels. Terwijl de duurdere kaviaar voordelen van saai toast of crackers, met de meer goedkope kaviaar kunt u meer liberaties. Blijf het zoutgehalte op je garneringen. Veel mensen willen om hen te dienen met plakjes citroen, zure room, crème fraîche, hard-gekookt ei (eigeel en eiwit fijngehakt), en gehakte ui. U kunt zelfs serveer ze in kleine flensjes, met een vleugje zure room of crème fraiche.Ok, nu wat voor soort drank doe je het serveren met? Serveer deze met een droge witte wijn, Champagne, een licht bier, koude wodka, etc. Niets dat zal wegnemen van de smaak van de caviar.Make ervoor dat uw kaviaar wordt gehouden op de achterkant van de koelkast te allen tijde, dit is het koudste gedeelte van de koelkast. Zodra de pot of blik is de kaviaar open gebruik binnen twee of drie dagen, vooral als het malossol is. Ongeopend hier niet aan houden het langer dan 3 of 4 weken, weer minder als het malossol – het is minder zout.


Over de auteur

Richard McDuff is verkopen op het internet voor acht jaar. Hij heeft een blog op Marketing Online Business en kunt u meer lezen op abot kaviaar Nu is het tijd om Entertain met Caviar Betaal me een bezoek en een aantal van de grote ideeën te controleren.

Meer Entertainment artikelen

Tip van Debby op woensdag, 29 Dec 2010 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes