Vraag van Zhao Y : amusement ?
Wat zijn je favoriete vrijetijdsbesteding? beste antwoord:

Antwoord van Sarah H
strand, kijken naar een film / tv, zwembad, ga op een lopen, rondhangen met vrienden, uit eten gaan. Gewoon normale dingen die ik denk

Geef uw antwoord op deze vraag hieronder!

Tip van Debby op woensdag, 29 Dec 2010 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes