Ming en Matthijs over IPTV en de adverteer mogelijkheden.
Video Rating: 0 / 5

De Nieuwe Ford Ka is Zo klein DAT JE zoom overall Kunt parkeren. OM zegt te LATEN ‘augmented reality’ Zien heeft Ogilvy op EEn interactieve Hoge nauwkeurigheid Toegepast. Wie to parkeereenka.nl gaat en de advertentie for the webcam Houdt, Kan ontmoette de pijltjes op Het Toetsenbord Virtueel EEn Ka parkeren. Ogilvy is de Eerste EEn Geïntegreerde Surface weight Tussen internet ontmoet en ‘augmented reality’ in Een campagne VOOR Adverteerders en is hierin Koploper. Het heeft EEn Lage Drempel, omdat eh Geen Programma van de plugin gedownload Hoeft te Worden. De zwart-witte illustratiemarker Wordt directe herkend deur de computer, sterven Het vervolgens weer grafisch op Het Scherm Laat Zien. Probeer Het Zelf op www.parkeereenka.nl.
Video Rating: 5 / 5

Tip van Debby op dinsdag, 28 Dec 2010 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes