Amuse-Bouche – Ontdek over dit hete Trend In Vermakelijke

artikel door Geoffrey Cook

Amuse-bouche wordt steeds de heetste trend in levensmiddelen en onderhoudend. Als u genieten van het aanbieden van uw gasten interessante tarief dat altijd krijgt raves u zou moeten overwegen te leren over de verleiding van amuse-bouche.

WAT IS Amuse-bouche?

Het woord amuse-bouche is een Franse uitdrukking, letterlijk vertaald “mond-amuser”. En geen wonder – amuse-bouche zijn pittig, hap creaties die intense smaaksensaties te combineren in een artistieke vorm.

Amuse-bouche is anders dan je typische hors d’oeuvres. Het wordt meestal aangeboden wanneer de gasten zitten aan de tafel. Amuse-bouche biedt niet alleen de gasten iets te proeven tijdens het wachten voor het diner, maar zet ook de ‘smaak’ van de avond. De amuse-bouche moet compliment het diner als de gasten een steekproef van de kwaliteit van de maaltijd te komen.

WAT KAN IK VOOR Amuse-bouche?

Amuse-bouche concentreert zich op smaak en vaak een combinatie eenvoudige, intense smaken samen met rijke, veelzijdige Ones. De nadruk ligt op genieten en waarderen de volle smaak van een hap; veel als je de intensiteit van een schot genieten in plaats van een volle cup.

De amuse-bouche kan een combinatie van bijten grootte zijn, bijt enkel ingrediënt kunstig aangebracht op een plaat of een combinatie van smaken aangeboden als een dienst op een Chinese lepel. U kunt ook kiezen voor een rijke, smaakvolle soep (zoals vichyssoise) gepresenteerd in een shot glas samen met een lepel.

De sleutel tot een goede amuse-bouche is kwaliteit ingrediënten. Of je nu met eenvoudige mandarijn plakken naast een hartige zalmmousse of een spies van garnalen met een complexe marinade, wilt u gebruik maken van de hoogste kwaliteit en de meest decadente ingrediënten die u kunt verkrijgen.

PRESENTATIE

Tweede alleen om de kwaliteit ingrediënten en volle smaak is de presentatie. Amuse-bouche volgt de Franse traditie van artistieke presentatie. Zoek amuse-bouche ideeën online en kennis te nemen van de visuele presentatie. Hoewel niet complex, de daaruit voortvloeiende indruk is die van stijl en aandacht voor details. Garneer spaarzaam en bij voorkeur gebruik van een eenvoudige witte plaat voor een optimale aanwezigheid.

Als je zo geneigd zijn u wenst om uw gasten te vermaken met een scala aan amuse-bouche op een avond verzamelen en niet alleen maar een prelude op een sit down dinner.

U kunt ook kiezen als aanvulling op uw amuse-bouche met een goed gekozen wijn. Sommige recepten zal duiden op een passende wijn of u kunt uw selectie op de dominerende smaak van de amuse-bouche basis.

Er zijn verschillende mooie kookboeken om u te begeleiden als je begint het verkennen van de geneugten van amuse-bouche, maar laat je creatieve geest schijnen als u inspireren door de eenvoudige genoegens van smaak en onderhoudend en creëer uw eigen unieke ‘mond-amusers’ voor uw gasten.

Over de auteur
Ook

U kunt manoeuvreren in de onbekende wateren van de gastronomische keuken, met slechts een paar goed aangeleerde technieken die eenvoudig onder de knie, en bouwen een repertoire van letterlijk honderden gerechten en desserts. Laat Geoffrey set die u op het pad vandaag, gastronomische hoogstandjes! http://www.free-recipe-books.com

Tip van Debby op dinsdag, 28 Dec 2010 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes